Bătaie între eleve la Ovidiu

O elevă din Ovidiu a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută fără milă de o colegă. S-a întâmplat ieri după-amiază după ce eleva de la Liceul Tehnologic “Ion Podaru” din Ovidiu a fost urmărită, prinsă şi bătută de către agresoare, o fată cunoscută cu probleme de comportament.

Greu de crezut dar ambele fete, atât victima cât și agresoarea, au doar 13 ani. Scandalul și ulterior bataia s-au petrecut pe o strada lăturalnică, în spatele unor blocuri din orașul Ovidiu. Un coleg al bătăușei a filmat totul și apoi a pus imaginile pe internet. Fata bătută a fost lovită în zona ficatului și a gâtului. Ajunsă acasa dupa un timp i s-a făcut rau, iar un echipaj al ambulanței a fost chemat să o ducă de urgență la spital.
Deși părinții fetei bătute au aflat imediat, nu au dorit să depună plangere la Poliție. Imaginile de pe internet au ajuns și sub atenția polițistilor care s-au autosesizat și au început investigațiile în acest caz.
Agresoarea este cunoscută cu probleme la școală. Nu este colegă cu victima, pentru că a  ramas repetentă 2 ani la rând și a fost mutată în altă unitate de învățământ.
Vecinii de pe strada în care a avut loc incidental, sunt uimiți și în același timp șocați de cele întâmplate.
Surse apropiate anchetei spun că cele două fete ar fi avut un conflict mai vechi.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole