Atelierul de mărțișoare este punctul de atracție al Casei de Cultură din Năvodari

La început de primăvară atelierul de mărțișoare este punctul de atracție al Casei de Cultură din Năvodari. El a fost gândit astfel încât să implice copiii orașului, iar rodul muncii lor să aducă bucurie părinților. Același gest frumos l-au făcut și bibliotecarii instituței care au dăruit câte un mărțișor fiecărei doamne sau domnișoare care le-au trecut pragul.

Primăvara începe din sufletul oamenilor, care luminează și înveselesc cu frumusețea lor. În calitate de director al Casei de Cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari, Dora Radu ține să marcheze fiecare moment important pentru cultura și tradiția românească. În consecință, nici începutul primăverii nu a fost uitat.
Stoica Gabriela, bibliotecar al Casei de Cultură din Năvodari a oferit mărțișoare tutror celor care au trecut pragul bibliotecii în aceste zile. Frumusețea adevărată se naște din simplitate și dăruire. Cu aceste lucruri învățate de la Monica Cristina Purice, psihopedagog și logoped, copiii reușesc să creeze lucuri minunate.
Primăvara a sosit la Năvodari în cele mai frumoase culori.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/vestitorii-primaverii/
Articolul Atelierul de mărțișoare este punctul de atracție al Casei de Cultură din Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole