Sfaturi pentru tineri și părinți

Centrul Creștin Secolul 21 din Năvodari a găzduit prima întâlnire din acest an dedicată adolescenților din oraș. Invitatul special al evenimentului, Teofil Gavril, pastor și consilier spiritual le-a vorbit tinerilor despre eroul aflat în interiorul fiecăruia.

Centrul Creștin Secolul 21 din Năvodari, sub coordonarea lui Pavel Ursu și cu sprijinul autorităților locale și-a propus organizarea, în mod periodic, a unor întâlniri dedicate atât tinerilor cât și părinților, unde punctul central îl constituie relația copil-părinte. Începutul lunii martie a constituit și începutul acestui demers. Pentru prima întâlnire, prioritate au avut tinerii, iar provocarea propusă a fost „Fă cunoștință cu eroul din tine”.
Teofil Gavril, invitatul special al serii, a venit de la Mediaș în calitate de pastor și consilier spiritual. În viața de zi cu zi el dezvoltă și susține constant astfel de programe care se bucură de un real succes.
A doua întâlnire a fost dedicată familiei, unde accentul s-a pus pe relația copil-părinte.
Pe lângă cunoștințele valoroase puse la dispoziție tinerilor de către oameni de specialitate, aceste întâlniri constituie o ocazie perfectă de a socializa într-un mod plăcut și relaxat. Aici oamenii se întâlnesc pentru a asculta și a fi ascultați iar pentru fiecare există o vorbă de mângâiere, astfel că toți pleacă alinați sau chiar vindecați.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole