București. Gabriela Firea l-a demis pe managerul Spitalului Colentina pentru că a ținut pacienții în frig

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a demis, astăzi, pe directorul spitalului Colentina pentru tratarea superficială a actului managerial şi pentru că nu a asigurat căldura în unitatea sanitară.
„Am avut o situație dificilă ieri, la Spitalul Colțea, s-a rezolvat rapid, dar la Spitalul Colentina aproape jumătate din zi pacienții au stat în frig. Am dispus luarea de măsuri urgente, să aflu ce s-a întâmplat, de ce Spitalul Colentina nu este pregătit să facă față unei perioade geroase și care sunt motivele pentru care o perioadă destul de lungă de timp pacienții și medicii de la Spitalul Colentina stau frig, în condițiile în care la celelalte unități spitalicești lucrurile erau normale. Nu era o problemă de la RADET, presiunea și temperatura erau normale, ci era o problemă internă, de lipsă de management, de inexistența unui contract de mentenanță, a unei revizii, care se face întotdeauna înaintea sezonului rece”, a explicat edilul Capitalei.
Gabriel Firea a adăugat că va demite orice manager de spital care nu îşi va respecta obligaţiile de muncă.
„La fel se va întampla cu orice manager care nu își respectă contractul și care consideră că poate să facă absolut orice. Nu pot să tolerez astfel de atitudini. Daca mi se dovedește că un alt manager de instituție nu își respectă contractul, pleacă acasă așa cum a plecat și directorul RATB”, a subliniat primarul general al Bucureștiului.
 

Cele mai Accesate Articole