Valorile lui Dumnezeu în viața unei femei

Suntem în luna femeii și conform tradiției ea este în centrul atenței prin gânduri și gesturi frumoase. În plus față de aceste obiceiuri, o femeie s-a gîndit la ceva în plus. S-a gândit că această perioadă poate constitui un moment prielnic ca atât femeia cât și cei care o înconjoară să își amintească care sunt valorile puse de Dumnezeu în viața ei.

În perioada întâi, opt martie, petrecerile dedicate femeii au devenit ceva obișnuit. Ele constituie o ocazie pentru întreaga mișcare feminină să se destindă și să petreacă. În acest context, Roșu Cristina, mamă și soție s-a gândit la o întâlnire de suflet în care toți cei prezenți să rememoreze valorile lui Dumnezeu în viața unei femei.
Invitata specială a întâlnirii a fost Irene, mamă și soție, o femeie care a venit din Brazilia și s-a stabilit în Mangalia unde și-a întemeiat o familie frumoasă și fericită. Misiunea  și pregătirea ei este aceea de a le vorbi oamenilor despre adevărata valoare a unei femei.
Întâlnirea a fost un dar de suflet din partea organizatorilor pentru toate mamele și femeile dar și o un prinos de mulțumire către Dumnezeu pentru toate valorile pe care le-a dăruit acestora.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole