Vreme frumoasă pe litoral

Dacă am ignora data din calendar am spune că din acest weekend a început sezonul estival 2019! Plajele din Stațiunea Mamaia au fost pline de turiști, iar unii dintre ei s-au bronzat în costum de baie și chiar au intrat în mare, pentru o bălăceală.

A fost atât de cald în Stațiunea Mamaia, încat acest brăilean s-a decis să intre în mare ca să se răcorească. Apa a fost numai bună pentru o bălăceală.
Cei care au rămas pe nisip s-au scăldat în razele blânde ale Soarelui. Acest turist s-a bronzat în slip, semn că a venit pregătit de acasă. De aceeași părere este și doamna din imagini care a venit de la București în Mamaia pentru a se bucura de un weekend de vis în familie.
Cei mai fericiți au fost evident copiii, care s-au jucat cât a fost ziua de lungă, la malul mării. (oo:3o cadru cu copii cu picioruse in apa)
Chiar și meteorologii spun că temperaturile sunt neobișnuit de ridicate pentru data din calendar. Spre exemplu vineri s-a înregistrat  una dintre cele mai călduroase zile de 8 Martie din istoria recentă a țării noastre. La Medgidia au fost 27 de grade iar în Călărași, 26. Însă, de săptămâna aceasta specialiștii spun că temperaturile vor scădea simțitor pe întregul teritoriu al României.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole