Fără apă în Constanța!

Apa rece continuă să fie oprită astăzi în anumite zone din Municipiul Constanța și Năvodari până la ora  20.00. Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductelor de distribuție apă potabilă, RAJA S.A. a oprit furnizarea acestei utilități încă de ieri noapte de la ora 1.

Sunt afectați consumatorii din zonele:

perimetrul delimitat de străzile: Aurel Vlaicu – Al. Lăpușneanu – Suceava – Lotus – Cișmelei – Dispensarului – Aurel Vlaicu, precum și Punctele Termice 140 și 142;
bulevardul Aurel Vlaicu, porțiunea cuprinsă de bulevardele Al. Lăpușneanu și Tomis, inclusiv străzile adiacente: Diamantului, Smaraldului, Opalului și Perlei;
aleea Universității și străzile învecinate: Jadului, Granatului, Aviator Șerbănescu;
blocurile de pe bulevardul Tomis și aleea Hortensiei, alimentate din Punctul Termic 45;
Satul de Vacanță, Complexul Dobrogea, Stațiunea Mamaia, Mamaia Nord, Mamaia Sat, cartierul Depozit 10, zona Tabăra de Copii Năvodari, Unitatea Militară – Bateria de Coastă, Ecluza Năvodari și Stația de Pompare Midia.

Consumatorii din cartierele Faleză Nord și Tomis III vor avea apă cu presiuni reduse.
RAJA S.A. cere scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole