Polițistă reținută pentru luare de mită. Primea bani pentru înmatricularea autoturismelor

O angajată a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara fost reținută pentru cercetări privind săvârșirea a 13 acte materiale de luare de mită, după ce a fost prinsă în flagrant.
Direcția Generală Anticorupție precizează că în data de 11 martie 2019, în baza ordonanței de delegare emise de procurorul de caz, ofiţerii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Hunedoara, cu sprijinul Brigăzii Operaţiuni Speciale Alba Iulia, au prins-o în flagrant pe suspecta A.A., în timp ce primea o sumă de bani cu titlu de mită.
În fapt, în perioada decembrie 2018 – martie 2019, suspecta, în calitate de agent de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara a primit, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, diferite sume de bani pentru a facilita urgentarea înmatriculării autoturismelor.
Suspecta a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara în baza mandatului de aducere, unde a fost audiată, împreună cu alți martori, iar procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.
Aceasta este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată (13 acte materiale).
Sursa: Comunicat Direcția Generală Anticorupție
 

Cele mai Accesate Articole