La Năvodari a început curățenia de primăvară

Primăria Năvodari anunță că în oraș a fost începută curățenia de primăvară.
Lucrările de igienizare se desfășoară în următoarele zone:
-Recoltei – Eternității – Locomotivei – Corbului – Lacului;
-Mamaia Sat (străzile M, C, T);
-Depozit + Promenadă;
-Ceferistului – Luminei – Constanței – Nuferilor;
-Câmpului de la Grădinilor până la Gării.
Primăria menționează că se face curățenie atât pe domeniul public cât și pe anumite proprietăți private (ai căror proprietari vor trebui să achite contravaloarea costurilor generate de aceaste acțiuni conform Legii 211/2011).
Totodată, vor fi verificați, somați și amendați constructorii care nu au luat măsuri pentru igienizarea și împrejmuirea șantierelor conform obligațiilor care decurg din autorizațiile de construire.
Vor fi verificate toate bonurile de cântar pentru depozitarea și neutralizarea deșeurilor rezultate din construcții conform autorizației de construire.
Curățenia este efectuată cu sprijinul angajaților Primăriei Năvodari, ai Clubului Sportiv, Poliției Locale si Polaris M Holding.
Locuitorii din Năvodari sunt rugați să păstreze curățenia și să nu depoziteze deșeurile menajere sau cele rezultate din construcții în locuri neamenajate. În caz contrar vor fi sancționați în baza prevederilor legale în vigoare.
Totodată, cetățenii pot trimite fotografii sau filmulețe anonime pentru identificarea celor care depozitează deșeuri în locuri neamenajate, pe whatsapp la numărul Poliției Locale – 0762200717.
Sursa: Primăria Năvodari

Cele mai Accesate Articole