Turisfera, o provocare de perspectivă

Asociația Inomar Cluster, coordonată de Stănică Enache și Laura Stroe a strâns la un loc în această dimineață mai multe personalități aflate în posturi de conducere pentru a propune un schimb de idei din care să rezulte soluții la una dintre cele mai critice provocări din industria turismului, în prezent, criza fortei de munca.

La micul dejun cu iz de business au răspuns prezent prefectul Constanței, Dumitru Jeacă, Directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Ion Dănuţ Jugănaru, inspectorul general al inspectoratului județean Constanța, Gabriela Bucovală, Ion Popa, senator și mulți alții, antreprenori sau primari din județ.
În cadrul întâlnirii, organizatorii le-au prezentat invitaților un proiect de anvergură, gândit ca o soluție viabilă pentru criza forței de muncă în turism.
În concluzie, campusul destinat formării profesionale își propune să acopere toate nevoile, de la cazare, instrumente de învățare, practică și la final să asigure absolventului un loc de muncă în condiții care să se apropie cât mai mult de oferta externă.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole