Evenimente de interes social

Centrul creștin Secolul 21 Năvodari cu susținerea administrației locale a orașului organizează pentru acest sfârșit de săptămână mai multe evenimente de interes social. Invitatul special al acestui maraton de susținere cetățenească, desfășurat pe mai multe nivele de interes, este Jerry Back. Pastor în îndepărtatele State Unite ala Americii a venit în Năvodari special pentru acest demers.

Primele evenimente vor avea loc vineri, 22 martie, la Centrul Cultural „Pontus Euxinus” cu începere de la orele 13, când pastorul Jerry Back va fi primit oficial de reprezentanții urbei. După oficialități, va avea loc mult așteptatul eveniment dedicat tinerilor din liceul „Lazăr Edelenu”. Aici pastorul le va vorbi adolescenților despre adevărurile care se ascund în spatele aparențelor, în cadrul tematicii intitulate „Singur într-o lume conectată”.
Un alt eveniment foarte interesant, important și foarte așteptat este cel dedicat familiei. „O căsnicie trainică, sufletul familiei” este tema întâlnirii de duminică, 24 martie. Ea va avea loc cu începere de la ora 16 la sediul Centrului Creștin Secolul 21 din Năvodari de pe strada Rândunelelor, numărul 9, etaj 1. Multe învățăminte de valoare vor veni tot din partea pastorului Jerry Back.
Pentru toate evenimentele intrarea este liberă și se adresează tututor oamenilor indiferent de culoare, rasă, credință sau statut social. În fața lui Dumnezeu toți suntem egali!
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole