Învățăminte de valoare

Centrul creștin Secolul 21 Năvodari cu susținerea administrației locale a orașului a organizat pentru acest sfârșit de săptămână mai multe evenimente de interes social. Invitatul special al maratonului de susținere cetățenească este Jerry Back, pastor în State Unite ale Americii.

Primul eveniment a avut loc vineri și a fost dedicat tinerilor din liceul „Lazăr Edelenu”. Aici pastorul le-a vorbit adolescenților despre adevărurile care se ascund în spatele aparențelor, în cadrul tematicii intitulate „Singur într-o lume conectată”.
Un alt eveniment important va avea loc duminică. Multe învățăminte de valoare vor veni din partea pastorului Jerry Back pe tema: „O căsnicie trainică, sufletul familiei”. Întâlnirea va avea loc duminică, 24 martie de la ora 16.00 la sediul Centrului Creștin Secolul 21 din Năvodari de pe strada Rândunelelor, numărul 9, etaj 1.
Intrarea este liberă și se adresează tututor oamenilor indiferent de culoare, rasă, credință sau statut social. În fața lui Dumnezeu toți suntem egali!
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole