FRF. Totul despre partida România–Insulele Feroe, din preliminariile EURO 2020

Naționala de fotbal a României va întâlni marţi, de la ora 21:45, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, echipa Insulelor Feroe, în al doilea său meci din Grupa F a preliminariilor pentru EURO 2020.
Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din Turcia.
„Mi-aș dori să ne susțină la meci un stadion plin. Echipa națională joacă la Cluj, pe acest stadion, iar acest lucru nu se întâmplă în fiecare zi. Sunt mândru să reprezint România. Trebuie să recuperăm punctele pierdute în Suedia. Facem parte dintr-o grupă complicată, cu echipe foarte bune. E important să câștigăm, noi ne dorim să marcăm cât mai mult”, a declarat Ciprian Deac .
”Vom vedea o echipă a României puternică care să câștige primele puncte din această grupă. Într-o grupă de 6 ai nevoie de calcule, mi-aș dori să nu bată Suedia în Norvegia. Nu este important scorul din meciul cu Feroe, ci atitudinea noastră”, a spus selecționerul Cosmin Contra .
FRF informează că naționala Insulelor Feroe ocupă locul 97 în clasamentul FIFA. România se află pe 25. Adversara noastră este pregătită de danezul Lars Olsen, 58 de ani.
Palmares
În 6 întâlniri disputate până acum între România și Feroe, tricolorii le-au câștigat pe toate.
Golaveraj 19-1. Ultimele confruntări au fost în preliminariile EURO 2016, 1-0 la Ploiești (gol Keșeru) și 3-0 în deplasare („dublă” Budescu și Maxim).

Cele mai Accesate Articole