Pericol în trafic. Tânăr fără permis, băut și drogat la volan

Un tânăr din Constanța a fost depistat de agenții rutieri conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și a unor substanțe psihoactive. În plus, bărbatul nu avea nici permis de conducere.
”La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Unirii din municipiul Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (concentraţie de 0.48 mg/l alcool în aerul pur expirat) şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Totodată, conducătorului auto i-a fost efectuat testul pentru consum de substanţe cu efect psihoactiv, acesta fiind pozitiv”, informează IPJ Constanța.
De asemenea, la data de 3 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Morii din localitatea Lumina, judeţul Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (concentraţie de 0.64 mg/l alcool în aerul pur expirat).
Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauze au fost întocmite dosare penale.

Cele mai Accesate Articole