Comerț cu produse contrafăcute. Bunuri în valoare de 100.000 de euro, confiscate de polițiștii constănțeni

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au efectuat, la data de 9 aprilie a.c., trei percheziţii pe raza municipiului Constanţa şi a localităţii Cumpăna, în cadrul unui dosar penal pentru evaziune fiscală şi punerea în circulaţie de produse contrafăcute.
Din cercetări a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, ar fi comercializat articole vestimentare, bunuri purtând însemnele unor mărci identice sau similare cu mărci înregistrate.
De la locaţiile verificate, poliţiştii au ridicat bunuri (îmbrăcăminte şi încălţăminte) în valoare de aproximativ 100.000 de euro, precum şi înscrisuri privind provenienţa ilicită a acestora.
De asemenea, în urma percheziţiilor a fost descoperit un pistol cu gaze, care avea în încărcător 11 cartuşe, pentru care posesorul deţinea un permis a cărui valabilitate este expirată.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie, fără drept, de produse care poartă însemnele unor mărci identice sau similare cu mărci înregistrate, evaziune fiscală şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Sursa: Comunicat IPJ Constanța

Cele mai Accesate Articole