Un bărbat din Năvodari a fost înjunghiat

În urma unui conflict spontan între soți, un bărbat în vârstă de 60 de ani din Năvodari s-a ales cu o plagă la nivel abdominal. În urma incidentului, cadrele medicale au fost solicitate să intervină de urgență. Bărbatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, după care a fost preluat de către elicopterul SMURD.

Bărbatul are o căsnicie de 37 de ani, însă soția îl acuză că intră în discuții cu alte femei, făcându-le acestora avansuri și complimente. De altfel, nici ea nu este ferită de insistențele lui. Așa se face că, în cursul zilei de miercuri, în timp ce prepara de mâncare, bărbatul a intrat în bucătărie, cu gândul unei partide de amor. Soția l-a refuzat, iar el s-ar fi enervat, a început s-o jignească și să o forțeze a-i accepta dorința. Femeia a declarat că și-a ieșit din minți și l-a urmat în dormitor, acolo unde l-a lovit cu un cuțit de bucătărie.
La fața locului au ajuns oamenii legii care au declanșat cercetările, urmând a se stabili încadrarea juridică și a se lua măsurile legale ce se impun.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/un-barbat-din-navodari-a-fost-injunghiat/
Articolul Un bărbat din Năvodari a fost înjunghiat apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole