Se închid drumurile din judeţul Constanţa

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanţii la trafic că a   fost închisă circulaţia pe DN 22C, km 3+000 – km 43+000, între localităţile Cernavodă-Constanţa.
Măsura a fost luată din cauza ninsorii abundente, a viscolului şi a vizibilităţii foarte reduse.
Traficul a fost oprit şi pe  DN38 pe tronsonul Agigea – Negru Vodă, punct de trecere frontieră către Bulgaria, DN22 – Constanța – Tulcea şi  DN3 – Constanța – Ostrov.
CNAIR precizează că pe parcursul Codului Portocaliu şi Galben care se vor manifesta prin ninsori abundente şi viscol puternic, intervențiile utilajelor de deszăpezire pot fi îngreunate.
“Atragem atenţia că există riscul apariţiei fenomenului de polei, vizate fiind judeţele aflate sub incidenţa Codurilor, în mod special judeţele Tulcea şi Constanţa”, se menţionează în comunicatul companiei.
UPDATE: La ora 22.00 se închid toate drumurile naţionale şi judeţene
Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor face un apel către populația județului Constanța să evite pe cât posibil deplasările din localităţile unde se află întrucât de la ora 22,00 toate drumurile naţionale și județene vor fi închise!
Pentru Autostrada A2 a fost dispusă măsura închiderii circulației rutiere pe ambele sensuri de mers, de la kilometrul 160 la kilometrul 212, între Cernavodă şi Constanţa.
Traficul a fost oprit şi pe A4, tronsonul Ovidiu – Agigea.
 

Cele mai Accesate Articole