Proiect de anvergură pentru Năvodari

Centrul de Afaceri din Năvodari a fost în data de 17 aprilie gazda unei întruniri de lucru care a vizat dialogul constructiv privind implementarea proiectului „REABILITARE STRĂZI ȘI ECHIPARE TEHNICO EDILITARĂ ÎN ZONA STAȚIUNII NĂVODARI, JUDEȚUL CONSTANȚA”.

La reuniune, au fost prezenți, alături de edilul orașului Năvodari, furnizorii de utilități și oamenii de afaceri din zona Litoralului. Dezbaterea s-a bucurat și de participarea reprezentanților din partea proiectantului și executantului lucrării.
Proiectul a fost aprobat spre finanțare de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Prin această investiție susținută din resursele financiare guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală, se va realiza rețeaua de canalizare pluvială, dar și asfaltarea străzilor din zona de Litoral a orașului Năvodari.
Aria teritorială inclusă în această lucrare este vastă și constituie o adevărată provocare pentru proiectant, care trebuie să identifice existența și tipul utilităților de care beneficiază fiecare stradă în parte.
Dialogul purtat în cadrul acestei întruniri se dorește a fi debutul unor dezbateri fructuoase cu privire la implementarea acestui proiect.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/proiect-de-anvergura-pentru-navodari/
Articolul Proiect de anvergură pentru Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole