Oferta educațională a Universității ”Ovidius” Constanța

Universitatea ”Ovidius” Constanța a organizat evenimentul ”Zilele porților deschise” în cadrul căruia cele șaisprezece facultăți componente ale instituției de învățământ superior și-au prezentat oferta educațională pentru toate programele de studii. Este vorba despre licență, masterat și doctorat.

Paleta educațională generoasă prezentată de Universitate a putut fi consultată de publicul larg, interesat de programele oferite. Elevii și studenții din ani terminali care doresc să urmeze studiile de masterat sau doctorat au fost principalii vizitatori.
Evenimentul s-a desfășurat în cadrul corpurilor A și B ale Campusului Universitar, în cadrul cărora standurile de reprezentare ale facultăților au oferit numeroase materiale de informare pentru cei interesați. O serie de detalii cu privire la programele de studii au fost expuse și de profesorii universitari prezenți la eveniment.
Informații referitoare la programele de studii au fost prezentate tuturor celor interesați și de către studenți ai diferitelor facultăți din cadrul Universității ”Ovidius” Constanța.
Oferta educațională prezentată la ”Zilele porților deschise” a inclus și informații cu privire la bursele din cadrul Programului Erasmus+  de care pot beneficia studenții înscriși la Universitatea ”Ovidius” Constanța.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole