O noua investitie Digi in sectorul online! Iata ce facilitati ofera gigantul in telecomunicatii consumatorilor!

Dupa ce in ultima vreme DIGI, unul dintre gigantii in telecomunicatii de pe piata romaneasca, si-a inchis si deschis multiple statii de emisie, compania vine cu o veste bomba pentru utilizatori: o noua interfata si o noua aplicatie pentru mediul online. De fapt, este vorba despre o extensie speciala pentru browser, care iti semnaleaza ca utilizator orice tip de continut pe care il poti viziona acum mult mai usor in reteaua Digi.
Extensia pentru Google nu este o inventie de ultim moment, aceasta fiind disponibila de ceva timp pe platforma, insa nefiind deloc cunoscuta de catre utilizatori.
Insa, odata cu interfata schimbata de Digi Online, in umra cu ceva timp, noua extensie updatata intre timp de companie este gata sa revina la normal. Totusi, pentru ca aceasta sa poata functiona, utilizatorii vor trebui sa-si activeze o functionalitate in cadrul Google Chrome: fiind vorba despre un format WebGL in care functioneaza extensia.
Cum puteti seta noua extensie in asa mod incat sa devina functionala?
Pentru ca aplicatia sa functioneze, extensia trebuie setata in WebGl, accesand din bara de adresa “chrome://flags” si activand functia WebGL (o cautati si bifati functionalitatea). Apoi reporniti browserul si mica surpriza a companiei DIGI RCS & RDS va deveni activa. Pentru a fi perfect functionala insa, trebuie sa activati si functia ” Use hardware acceleration when available” din meniul de setari din Chrome.
Dupa ce ati efectuat aceste doua setari, reporniti browserul si extensia va fi functionala 100%, iar voi veti putea urmari mult mai rapid continutul interesant pe care il puteti gasi online pe platforma noua DIGI Online.
De unde descarcati noua extensie?
Pentru a descarca extensia valabila pe Google Chrome, intrati pe webstore si cautati aplicatia RCS & RDS Media Player Extension. oferita de catre Digi Romania si apasati pe butonul Add to Chrome, pentru a o aplica browserului vostru.
Pe pagina veti gasi si o multime de informatii despre aceasta extensie si o serie de review-uri de la utilizatorii care folosesc deja aplicatia. Asa cum spuneam, extensia nu este noua, ci a fost doar updatata la ultima versiune, odata cu schimbarea interfetei online a companiei DIGI RCS & RDS.
Cu ajutorul acestei extensii veti putea urmari continut mai usor, mai rapid, prin resursele oferite de compania DIGI in mediul online.
Noi schimbari DIGI in grila de programe
Digi pare sa pregateasca si alte schimbari, asta dupa ce grila de programe TV a avut de suferit. Iar acestea nu se vor observa doar online. Par a pregati noi abonamente si noi programe pentru intreaga retea de consumatori, nu doar pentru partea online.
Conducerea companiei a anuntat faptul ca mai multe detalii se vor afla pe parcurs, asta dupa ce au modificat de mai multe ori grila de programe si pregatesc modificari noi in continuare. Chiar incepand cu aceasta luna, 2 noi posturi au fost adaugate in grila. Unul este un post medical, Medika TV, iar cel de-al doilea are tematica de stiri, fiind vorba despre NCN.

Cele mai Accesate Articole