Spectacol de Florii, prezentat de elevii Școlii „Tudor Arghezi” din Năvodari

„Vin Floriile cu soare și soarele cu Florii”, astfel s-a intitulat spectacolul prezentat de un grup de elevi ai Școlii Gimnaziale „Tudor Arghezi”  din Năvodari chiar de Florii, ziua în care sărbătorim intrarea triumfală a lui Iisus în Ierusalim, în zilele dinaintea Patimilor.
Momentul care marchează începutul primăverii şi reînvierea naturii a fost marcat de un grup de copii ai clasei a IV-a B,  îndrumați de prof. înv. primar Steluța Petrică.
Cu glasuri frumoase și sincere, copiii au cântat cu drag de Florii credincioșilor veniți la slujba oficiată de preoții parohi Andrei Salomia și Constantin Frătică la biserica Buna Vestire din Năvodari.
Ei au mers apoi la Centrul pentru persoane vârstnice din Mamaia-Sat, unde au adus soare în inimă și zâmbete pe chipurile vârstnicilor încântați de prezenta unor suflete tinere.
Elevii au interpretat cântece despre primăvară, soare, flori, un colind de Florii, în care se regăsesc urări de bine şi de sănătate  și au încheiat cu „Vin Floriile cu soare și soarele cu Florii”.








Sursa: https://www.gazetadenavodari.ro/spectacol-de-florii-prezentat-de-elevii-scolii-tudor-arghezi-din-navodari/
Articolul Spectacol de Florii, prezentat de elevii Școlii „Tudor Arghezi” din Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole