CNAIR întrerupe lucrările pe Autostrada Soarelui

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că lucrările de întreţinere la Autostrada Soarelui au fost întrerupte şi vor fi reluate în data de 6 mai 2019, perioadă în care vor fi ridicate parţial restricţiile de şantier, iar circulaţia se va desfăşura pe ambele sensuri de mers.
“La ora actuala pe A2 (Autostrada Soarelui) se execută lucrări de întreţinere curentă pentru a permite desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă pe perioada Sărbătorilor Pascale şi a minivacanţei de 1 Mai. Lucrările vor fi reluate în data de 6 mai 2019, perioada în care vor fi ridicate parţial restricţiile de şantier, iar circulaţia se va desfăşura pe ambele sensuri de mers, spre şi dinspre litoral, între Nodurile rutiere Lehliu şi Drajna.
Pe sectorul de drum în cauza reparaţiile s-au desfăşurat în regim de drum închis încă din data de 28 martie 2019 de către un operator privat cu utilaje şi muncitori proprii. Precizăm că operatorul economic este responsabil de respectarea legislaţiei privind echipamentul şi conduita muncitorilor în şantier.
De asemenea, pe sectorul de beton al A2, cuprins între Bucureşti şi Fundulea, au fost efectuate lucrări de “plombare” pentru menţinerea viabilităţii drumului, până când acesta va intra în lucrări de reparaţii capitale.
Reamintim că pe sectorul de beton al A2 ( București – Fundulea) sunt instituite restricții de viteză de 80 km/h, care vor fi menținute până la finalizarea reparațiilor capitale.
Se vor depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să nu afecteze major traficul rutier spre și dinspre litoral, în perioada sezonului estival”, precizează CNAIR.

Cele mai Accesate Articole