Consiliul Local Năvodari, convocat în ședință

Consiliul Local Năvodari s-a întrunit în ședință ordinară pentru a discuta subiecte fierbinți pentru bunul mers al urbei. Pe ordinea de zi a convocatorului, s-au aflat în dezbatere 27 de proiecte de hotărâri.

Primul punct al agendei întrunirii a vizat aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli consolidat al Orașului Năvodari pentru anul 2019. Dialogul consilierilor a inclus și un proiect privind indexarea cu rata inflației pentru anul 2020 a taxelor și impozitelor locale, care constau sau sunt stabilite pe baza unei anumite sume în lei, precum și limitele amenzilor care se fac venit la bugetul orașului. Aprobarea rețelei unităților de învățământ preuniversitar din oraș pentru anul școlar 2019 – 2020 și a listei cu dosarele aflate pe rolul instanțelor de judecată înregistrate la Primăria Năvodari pentru care se asigură asistență și reprezentare de către cabinete de avocatură au fost alte proiecte dezbătute de aleșii locali.
În cadrul ședinței, au fost discutate și supuse aprobării sumele ocazionate de deplasarea unei delegații a Unității Administrativ Teritoriale a orașului Năvodari în Kolomna din Rusia în vederea semnării unei înțelegeri de cooperare dintre cele două localități.
Rând pe rând, proiectele de hotărâre au fost supuse la vot de către aleșii locali, reuniți în ședința desfășurată la Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” din Năvodari.
În cadrul ședinței, aleșii locali au discutat și pe seama închirierii spațiilor interioare și a 16 puncte de vânzare exterioare situate în Piața Agroalimentară de Pește din Năvodari.
Dezbaterea consilierilor a inclus și bugetul de venituri și cheltuieli aferent anului în curs pentru S.C. TERMICA DISTRIBUȚIE NĂVODARI S.R.L., organigrama și statul de funcții ale instituției, dar și acordarea unui ajutor de minimis individual privind majorarea capitalului social al acesteia.
Alături de aceste teme, la masa discuțiilor s-a mai aflat o listă suplimentară cu alte șapte proiecte de hotărâre care au fost aprobate de aleșii locali.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/consiliul-local-navodari-convocat-in-sedinta/
Articolul Consiliul Local Năvodari, convocat în ședință apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole