Vremea de Paște și 1 Mai

Prognoza meteo pentru perioada Sfintelor Sărbători de Paște și 1 Mai va fi oscilantă. Așa că, vom avea atât intervale de timp cu soare, cât și perioade în care ploile îşi vor face simţită prezenţa.

Prognoza de specialitate relevă că, duminică, în prima zi de Paşte, vor fi nori şi ploi din loc în loc în nordul, centrul şi estul ţării, dar și la munte. Totodată, în partea de sud-est vor fi mai multe ore cu soare şi temperaturi maxime între 14 şi 25 de grade Celsius. Duminică, în Dobrogea și pe Litoral, se anunţă o vreme mai închisă, iar condiţiile de ploaie vor exista chiar din noaptea de Înviere.
A doua zi de Paşte, în Dobrogea și zona Litoralului, vremea va rămâne în marja din ziua anterioară, cu cer mai mult noros şi cu valori termice de cel mult 18 grade Celsius pe durata zilei şi cu unele intensificări ale vântului.
Pe 1 Mai, la malul mării, cerul va fi noros, în timp ce temperaturile vor fi mai scăzute decât în zilele precedente. Aici, se vor înregistra cel mult 14-15 grade Celsius.
Temperaturile normale pentru sezon sunt în contrast cu cele observate  în Constanta în mai  cu un record maxim de 31°C în 2014 și un record minim de 7°C în 2011.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole