Mamaia și Vama Veche, în topul preferințelor

Mamaia și Vama Veche au fost stațiunile preferate de turiști pentru petrecerea sărbătorilor pascale la malul mării. Aproximativ 40.000 de persoane au fost oaspeții hotelurilor de pe Litoralul românesc. Cele mai multe rezervări au fost făcute de vineri până luni.

Mii de credincioși au fost prezenți în noaptea de Înviere la Catedrala ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanţa, acolo unde Arhiepiscopului Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a adus Lumina Sfântă de pe mare.
Distracția pe Litoral continuă pentru turiștii care au ales să-și petreacă toată minivacanța la malul mării. Aceeași voie-bună îi așteaptă şi pe cei care vin pe Litoral în această săptămână.
Hotelierii speră ca numărul turiștilor să se păstreze același şi de 1 Mai şi chiar să crească, întrucât mulți dintre ei se hotărăsc în ultimul moment să ia drumul stațiunilor de la mare. Pe toți îi așteaptă numeroase surprize pregătite din timp de cluburile din Mamaia. Stațiunea vedetă organizează diverse concerte susținute de numeroși artiști consacrați.
Petrecerile se vor ține lanț și în alte stațiuni de pe țărmul românesc al Mării Negre.
În această perioadă, 250 de polițiști sunt la datorie. Echipaje ale poliției rutiere, cât şi cele de siguranţă publică, de investigaţii criminale, dar şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale supraveghează zilnic zonele cu flux semnificativ de turişti.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole