Comandament RAJA

Meteorologii au emis avertizări de instabilitate atmosferică.  Aceasta se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse de ploaie, grindină și intensificări ale vântului, care pot lua aspect de vijelie. În urma acestei prognoze meteorologice, RAJA S.A. a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, de astăzi – 06 mai, ora 12.00, până miercuri – 08 mai, ora 08.00.

În cadrul acestuia, au fost constituite zeci de echipe de intervenţie la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, care vor asigura permanenţa pe întreaga perioadă, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea eventualelor probleme în funcționarea sistemelor operate.

”Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi.”, au menționat reprezentanții RAJA.

Singurele dificultăți care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare,  care nu țin de operativitatea echipelor mobilizate, sunt cele legate de lipsa energiei electrice.

”Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.”, au mai precizat reprezentanții RAJA.

În aceste condiţii, consumatorii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere. Regia Autonomă Județeană de Apă va face tot ce este necesar pentru reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole