Năvodari. Curs gratuit de competențe antreprenoriale și lucrători în turism

Locuitorii din Năvodari sunt așteptați la un Curs GRATUIT de dezvoltare a competențelor de management în turism, cu certificat recunoscut de Autoritatea Națională pentru Certificare.
Cursul se derulează în regiunile Sud Est, Centru și Sud Vest, în cadrul unui proiect implementat de Hospitality Management Academy , cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Următoarea grupă va începe pe 10 mai, la Centrul de Afaceri Năvodari, în parteneriat cu Primăria Năvodari.
Documentele de înscriere la cursurile organizate în cadrul acestui proiect trebuie prezentate în original împreună cu documentele enumerate la punctul 3 (copie CI, ultima diplomă de studii, certificat constatator, copie CUI sau adeverință de salariat).
Se vor desfășura cursuri de management al ospitalității, de competențe antreprenoriale, de planificare strategică, de educație financiară + de Resurse Umane.
În plus, pentru antreprenorii din turism vom avea și sesiuni coaching personal cu ‘grei’ din industrie (Dragoș Anastasiu, Răzvan Pîrjol, Călin Ile)
Cursurile sunt organizate în stil BootCamp. Vor fi 2 week-enduri (vineri-duminică) în care trebuie ca participanții să fie în sala de curs.
Pentru a vă asigura confirma locul trebuie să pracurgeți pașii următori:
Pas 1:  Completarea Formularului de Înscriere
Pas 2:  Completarea Declarației de eligibilitate
Pas 3:  Copie după cartea de identitate (conform cu originalul și semnătură cu albastru pe fiecare copie)
Pas 4:  Copie după ultima diplomă de studii (ultima diplomă obținută în sistemul de învățământ – e nevoie să fie studii superioare)
Pas 5:  Copie după certificatul constatator emis de Registrul Comerțului, (valabil la dată intrării în grupul țintă, se obține imediat, online de AICI
Pas 6:  Copie după CUI firmă (Sau PFA) (pt antreprenori, proprietari/asociați societăți – agenții de turism sau hoteluri și alte structuri de cazare) sau Adeverință angajat (pentru cei care sunt angajați și nu proprietari sau asociați)
Sunt cursuri gratuite (finațate din fonduri UE).
Se pot înscrie patroni/proprietari/asociați sau angajați (cu responsabilități de management) din firme de turism (agenții de turism sau unități de cazare de orice fel).
Iată Codurile CAEN eligibile:

5510 Hoteluri și alte facilități de cazare similare
5520 Facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată
5530 Parcuri pentru rulote, campinguri și tabere
5590 Alte servicii de cazare
7911 Activități ale agențiilor turistice
7912 Activități ale tur-operatorilor
7990 Alte servicii de rezervare și asistență turistică

FORMULAR DE INSCRIERE Hospitality Management Academy
Sursa: https://www.gazetadenavodari.ro/navodari-curs-gratuit-de-competente-antreprenoriale-si-lucratori-in-turism/
Articolul Năvodari. Curs gratuit de competențe antreprenoriale și lucrători în turism apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole