Festivalul Concurs de Artă Dramatică ”Alexandru Arșinel” la Năvodari

Festivalul Concurs de Artă Dramatică ”Alexandru Arșinel” a ancorat pentru prima dată la țărmul năvodărean al Mării Negre. Fascinanta corabie a lumii teatrului a poposit în 11 mai pe valurile artei dramatice și creației și a avut la bord copii cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani.

Pe scena Casei de Cultură ”Pontus Euxinus” din Năvodari, momentele artistice au abordat povești și tipologii diferite iar fiecare a adus la suprafață unicitatea piesei.
Juriul a fost prezidat de Ion Sapdaru, actor și regizor al Teatrului Național ”Vasile Alecsandri” din Iași. Directorul Festivalului, maestrul Alexandru Arșinel a apreciat strădania participanților și a coordonatorilor acestora și a fost impresionat de jocul scenic al unora dintre concurenți.
Hohotele de râs, muzica, dansul, emoția și pura bucurie au fost ingredientele acestui festival. Ancorat în veselia evenimentului a fost și maestrul Alexandru Arșinel.
LITORAL TV urează ”La mulți ani!” maestrului Alexandru Arșinel  și festivalului concurs de artă dramatică care îi poartă  numele iar prezența la eveniment a coșarului va  fi, cu siguranță, de bun-augur.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole