Dosar penal pe numele unui șofer din Năvodari

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat din Năvodari, prins băut la volanul unui autoturism.
”La data de 22 mai a.c., în jurul orei 07.40, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au depistat un bărbat, de 61 de ani, din Năvodari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Soveja din municipiul Constanţa, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmite IPJ Constanța.
De asemenea, la data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.00, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Constanţa au oprit pentru control, pe strada Dumbrăveni din municipiu, un autoturism condus de un bărbat, de 52 de ani, din Constanţa. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul are permisul de conducere reţinut pentru perioada în curs.
La data de 21 mai a.c., în jurul orei 15.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Medgidia au depistat un bărbat, de 64 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Independenţei din municipiul Medgidia, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate cauzele, poliţiştii au întocmit dosare penale.
Sursa: IPJ Constanta

Cele mai Accesate Articole