JCI Play 4×4 la Tulcea

Jurilovca – Enisala – Slava Rusă – Camena – Vișina au alcătuit circuitul celei de-a 13 ediții a competiției off-road JCI Play 4×4. Demersul pus la cale de asociația JCI Constanța s-a desfășurat în premieră în județul Tulcea.

Evenimentul urmărește dezvoltarea mediului de afaceri local prin realizarea unei conexiuni între profesioniști, oameni de afaceri și pasionați de activități în aer liber pe un traseu off-road presărat cu activități inedite de teambuilding.

“Ideea de a interacţiona altfel într-un cadru original, dinamic, creează nişte conexiuni aparte. Accentul evenimentului cade pe latura umană. Ne detaşăm de cadrul formal, de birou, secretariate şi e-mailing şi ne întoarcem la natură, unde putem vorbi liber, mai detaşaţi şi putem suda relaţii mult mai bune”, a afirmat Stancu.

Prin această îmbinare a afacerilor cu natura, s-a dorit și promovarea destinațiilor turistice din Zona Dobrogei de Nord.

“Judeţul Tulcea are un specific pe cât de complex, pe atât de deosebit. Avem zonă montană, avem dealuri, avem pădure, deltă, mare, câmpuri cu lavandă şi maci înfloriţi. Judeţul este minunat şi de la caiac la 4×4, de la undiţă la motocicletă, de la cort la ustensile pentru alpinism, totul este posibil aici şi din acest motiv am ales să venim în Tulcea”, a declarat Cristian Stancu.

Peste 100 de participanți cu aproape 30 de mașini de teren s-au reunit la linia de plecare, în portul pescăresc din Jurilovca. Startul caravanei a fost dat de campioana olimpică la gimnastică, Dana Sofronie.
Concurenții au descoperit adevărate comori ale zonei în care s-a derulat evenimentul. Ei au aflat informații interesante despre istoricul regiunii și au admirat spectacolul desărvârșit al naturii.
Din cadrul evenimentului, nu au lipsit nici turele cu caiacul pe canalele din apropierea mini-portului turistic din Jurilovca, situat pe malul complexului lagunar Razim-Sinoe.
Peripețiile au făcut parte din peisajul competiției! Cu toate că experiența off-road a fost presărată și cu incidente,  aceasta s-a încheiat la Vișina cu o petrecere câmpenească cu produse tradiționale. Relaxarea printre prieteni și posibili clienți s-a finalizat cu diplome de participare pentru toți concurenții, iar celor mai buni li s-au oferit și premii.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole