19 ani de internship la Petromidia

Rompetrol deschide în fiecare an porțile rafinăriei Petromidia din Năvodari pentru toți studenții cu rezultate eminente în domeniile de profil ale rafinăriei. Cu dăruire și răbdare, personalul de la resurse umane pune la punct până la ultimul detaliu acest proiect.  Mai departe predă ștafeta colegilor din fiecare secție a imensei uzine.

Aceștia, pe întreaga perioadă a internshipului stau la dispoziția tinerilor aspiranți cu toate informațiile care în timp se constituie într-un bagaj prețios pentru viitorul lor profesional și numai.
1300 de elevi și studenți au fost implicați de-a lungul timpului în acest proiect. Lecțiile învățate aici se tranformă pentru fiecare tânăr în principii de viață și acest lucru se înțelege clar din felul în care se transformă după experiența Petromidia.
Principiul de bază sub care funcționează această mare familie Rompetrol Rafinare este acela că omul este pe primul loc și abia după aceea câștigul în afacere. La această concluzie au ajuns generații de oameni calificați, după 40 de ani de muncă. Aceasta este și vârsta pe care o împlinește rafinăria în 2019. 40 de ani de Petromidia la Năvodari.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima

Cele mai Accesate Articole