„Tinere Speranțe” la Medgidia

S-a încheiat cea de-a VIII-a ediție a Festivalului de muzică ușoară și populară „Tinere Speranțe” de la Medgidia. Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Medgidia în colaborare cu Garnizoana și Cercul Militar Medgidia. Prin intermediul acestei manifestări, devenite tradiție, administrația publică locală se apleacă cu respect în fața valorilor ce reprezintă o cale spre un viitor frumos.

În festivalul-concurs desfășurat pe două secțiuni, muzică ușoară și populară au evoluat  copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, din București, Năvodari, Brăila, Buzău, Hârșova, Constanța, Pitești, Slobozia și Medgidia. Totodată, festivalul s-a bucurat și de participare internațională cu interpreți din Republica Moldova.
În decursul acestei ediții, din juriul secțiunii de muzică ușoară au făcut parte Adrian Daminescu, Mircea Cazan, Iulian Bratu, Gaby Raica și Teo Rădulescu. La secțiunea de muzică populară au jurizat: Aneta Stan, Elise Stan, Silvana Rîciu, Iulian Bratu și Teo Rădulescu.
În cele două zile de concurs au evoluat peste 110 copii la secțiunea muzică ușoară și 70 la muzică populară, sub atenta supraveghere a juraților, personalități marcante ale muzicii românești.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima

Cele mai Accesate Articole