e-guvernare inovatoare la Năvodari

Primăria Năvodari face parte dintr-un proiect internațional care are ca temă ”Rețeaua inteligentă de Cooperare a Comunităților Mării Negre în Regiunea Transfrontalieră”.

Obiectivul principal al acestui proiect îl reprezintă implementarea unui model de guvernare mai eficientă și mai transparentă prin introducerea serviciilor elecronice pentru cetățeni, de la angajați la oameni de afaceri. Membrii în acest proiect sunt orașele și comunele din regiunea de frontieră: Kavarna, Shabla, Mangalia, Techirghiol, Eforie, Costinești, Constanța  și altele, precum și ONG-uri, în total, 20 de participanți. Partenerul principal este orașul Balchik iar Năvodariul, partener secund. Timp de trei zile delegația bulgară s-a aflat la Năvodari pentru un schimb de experiență pe marginea acestui proiect. Prima zi de întâlnire a debutat cu o ședință de tatonare în care oficialități de ambele părți și-au prezentat proiectele realizate până în prezent cu sprijinul fondurilor europene. De asemenea, primarul orașul Năvodari, Florin Chelaru, a oferit musafirilor plachete în semn de recunoștință pentru buna colaborare între cele două administrații.
Au urmat apoi întâlniri cu oameni de specialitate din departamentele ambelor orașe unde s-au purtat discuții argumentate cu privire la varianta unei e-guvernări inovatoare.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/e-guvernare-inovatoare/
Articolul e-guvernare inovatoare la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole