Năvodari. Dosar penal pe numele motociclistului băut, care a accidentat o polițistă

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele motociclistului care a accidentat o polițistă la Năvodari.
Oamenii legii au stabilit că el se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu a putut opri vehiculul la semnalul regulamentar al agentului de poliţie.
“Duminică, în jurul orei 3,00, un bărbat de 41 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus o motocicletă pe DC 86, în localitatea Năvodari, dinspre centrul oraşului către staţiunea Mamaia, şi când a ajuns la sensul giratoriu din zona Kaufland nu a observat semnalul regulamentar de oprire efectuat de un poliţist din cadrul Serviciului Rutier care se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu.
În manevra sa de oprire, motociclistul a pierdut controlul motocicletei, a căzut pe carosabil şi în deplasarea din inerţie pe asfalt a lovit-o pe poliţistă. Aceasta era echipată cu ţinută cu elemente reflectorizante specifice unui control al traficului rutier pe timp de noapte, iar zona accidentului era iluminată.
A rezultat vătămarea corporală uşoară a colegei noastre, în vârstă de 23 de ani, dar şi a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a precizat IPJ Constanţa.

Cele mai Accesate Articole