Romanian Business Leaders – Dobrogea

Comunitatea Romanian Business Leaders, platformă de acțiune și implicare socială a liderilor business din Dobrogea, a oficiat astăzi lansarea filialei constănțene. Evenimentul a avut loc într-un local select din Mamaia și au fost prezenți antreprenori, manageri de top din companii românești și multinaționale, bancheri, avocați, lideri din publicitate, resurse umane, software, telecom, branding, petrol & gaze, farmacie, servicii financiare, investitori și analiști.

Evenimentul a fost primit cu enuziasm de către reprezentanții mediului de afaceri constănțean.
Prezent la eveniment în dublă ipostază, de profesor univesitar și antreprenor, Costin Sorici ne-a vorbit despre angajamentul pe care și-l ia RBL în susținerea și formarea tinerilor aspiranți către o carieră în business.
Primele lansări de astfel de comunități au avut loc în 2017 și 2018, la Cluj-Napoca și Iași. La fel ca și în aceste regiuni, filiala din Dobrogea va implementa și adapta proiectele naționale pentru antreprenoriat și educație ale RBL. Prin intermediul acestora se urmărește dezvoltarea capitalului românesc și construirea de comunități cu spirit antreprenorial în diferite medii.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima

Cele mai Accesate Articole