Ghidul admiterii în învăţământul liceal şi profesional

Inspectoratul Școlar Județean Constanța precizează că alegerea liceului, a profilului și a specializării reprezintă o decizie foarte importantă pentru viitoarea carieră.
Din acest motiv, ISJ vine în sprijinul vostru printr-o informare corectă care să vă ajute să luaţi decizia potrivită privind liceul unde veţi continua studiile.
”Ghidul admiterii în învăţământul liceal şi profesional pentru anul şcolar 2019- 2020 conţine informaţiile necesare privind etapele înscrierii absolvenţilor de gimnaziu în învăţământul liceal, calendarul admiterii, specificul probelor practice și de aptitudini pentru liceele vocaţionale, precizări metodologice și oferta educaţională.
Realizată pe baza Planului de şcolarizare pentru anul şcolar 2019-2020, oferta educaţională este echilibrată, performantă, cuprinde filierele, profilurile și specializările pentru anul școlar 2019-2020 pentru a răspunde așteptărilor elevilor și părinţilor, dar și necesităţilor societăţii.
Vă dorim să alegeţi liceul și profilul într-un mod realist, ţinând cont de aptitudinile, competenţele și înclinaţiile voastre, astfel încât continuarea cursurilor liceale să însemne o reușită școlară, profesională, dar și personală”, transmite ISJ Constanța.
Ghidul admiterii în învăţământul liceal şi profesional pentru anul şcolar 2019- 2020 poate fi accesat  AICI

Cele mai Accesate Articole