Dezinformare pe rețelele de socializare. Răspunsul Primăriei Năvodari

Primăria Năvodari a dat, astăzi, publicității un comunicat cu privire la tentativa de dezinformare de pe rețelele de socializare.
Autoritățile locale se declară consternate de modul în care anumite pagini de F acebook duc o campanie de dezinformare în orașul Năvodari.

”Pagina de facebook Reporter Navodari precizează în mod mincinos – ,,,milioane de lei, bani pierduți de Primăria PSD Năvodari pe tot felul de studii și proiecte ce nu au fost folosite niciodată” indicând un detaliu de achiziție pentru consultanță la implementarea proiectului ,,Creșterea eficienței energetice a clădirii Liceului Tehnologic Lazăr Edeleanu Năvodari”.
Față de această dezinformare, ținem să evidențiem că pentru proiectul menționat a fost semnat Contractul de finanțare nr. 3380, proiectul fiind în implementare, fiind demarate procedurile de achiziție (lansat pe Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice) și depuse cereri de rambursare, iar lucrările de construcții vor începe în perioada imediat următoare. Din contractul de consultanță menționat NU S-A PLATIT NICIUN LEU, iar sumele care se vor plăti pe acest contract SE RECUPEREAZĂ INTEGRAL din fonduri europene. Singura ,,lovitură”, ca să ii citam pe autorii postării, este că proiectul SE VA REALIZA !”, se arată în comunicat.
Sursa: https://www.gazetadenavodari.ro/navodari-dezinformare-pe-retelele-de-socializare-raspunsul-primariei/
Articolul Dezinformare pe rețelele de socializare. Răspunsul Primăriei Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole