„Festivalul peștelui” (ediția a II-a) la Năvodari

Aceasta a fost atmosfera care a cuprins Năvodariul în sâmbăta și duminica ce tocmai s-au încheiat. Întreg orașul s-a aflat sub semnul peștelui, în cea de-a doua ediție de festival dedicat acestei bogății naturale cu care suntem binecuvântați.

Localnicii, la un loc cu turiștii sosiți în număr mare la plajă au coborât în zona Pieței de pește pentru a se lăsa cuprinși de atmosfera de sărbătoare. După o muncă susținută, spațiul a fost amenajat de primăria Năvodari cu tot ce s-a putut pentru ca musafirii să petreacă clipe cât mai frumoase. De la spațiile de expunere și vânzare cu tot felul de preperate din pește și fructe de mare, deserturi pentru copii, la scena care a găzduit tinerii talentați ai orașului și artiști consacrați.
Pentru fiecare zi de festival, petrecerea a început devreme și s-a încheiat târziu în noapte. Prezența a fost foarte diversă, de la copii foarte mici, la oameni în vârstă, familii și grupuri de prieteni. S-a cântat, s-au degustat preparatele care răspândeau arome îmbietoare, s-au spus glume, s-a râs și s-a dansat. Rețeta bunei dispoziții a fost respectată întocmai! Între cei prezenți s-au aflat și organizatorii care până în ultima clipă au fost atenți ca totul să fie în cea mai bună formă și de cea mai bună calitate.
„Festivalul peștelui” ediția a doua a îmbinat în cel mai plăcut mod tradiția cu actualul, cu dragostea pentru comunitate și pentru viitor!
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/festivalul-pestelui-editia-a-ii-a/
Articolul „Festivalul peștelui” (ediția a II-a) la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole