Teatru internațional la Constanța

Festivalul Internațional de Teatru „Miturile Cetății” și-a deschis porțile seara trecută odată cu producția Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău, CARNAVALUL după I.L. Caragiale, susținut pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanta.

Seara a continuat cu spectacol de operetă SILVIA de Emmerich Kálmán în regia lui Cristian Mihăilescu, o producție a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”  din Galați.
Peste 30 de teatre din țară și străinătate vor fi prezente la Festivalul Internațional de Teatru „Miturile Cetății” pentru a oferi inca 10 seri de poveste. Aceasta este cea de-a IV-a ediție a festivalului  și va avea loc până la data de 30 iunie 2019. Spectacolele din cadrul festivalului se vor desfășura la Teatrul de Stat Constanța, Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski”, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Căluțul de mare” dar şi în Piața Ovidiu din Constanta.
In această seară, de la ora 21:30 sunteti asteptati în Piața Ovidiu, la SĂFTIȚA un spectacol-concert cu Marius Mihalache în colaborare cu Teatrul Național I.L.Caragiale di București. Ziua de sâmbătă începe cu spectacolul pentru copii, RAPUNZEL de Frații Grimm, prezentat de Teatrul de Păpuși „Cărăbuș”, Brăila la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de mare” de la ora 11.00 . De la ora 19:00, puteti urmari un spectacol pentru adolescenți și tineri adulți, FLUTURII SUNT LIBERI de Leonard Gershe, regia Erwin Șimșensohn , prezentat de Teatrul Excelsior București la Teatrul de Stat Constanța. Tot la ora 19.00 puteti vedea piesa  RINOCERII de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea, prezentată de Teatrul Municipal Baia Mare la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”. Seara culturala se încheie la ora 21:30 cu momente de  VIVE LA VIE – operă-dans-teatru, prezentate de Compania Interface, Elveția în Piața Ovidiu.

Cele mai Accesate Articole