“Turneul Generațiilor” de la Năvodari a fost un succes

Ediția a treia a “Turneului Generațiilor” la fotbal și rugby s-a desfășurat duminică, pe Stadionul “Flacăra” în organizarea Primăriei Năvodari.
Mai întâi a fost programat meciul de fotbal, după care a urmat, partida rugbyștilor.
Rezultatele nu au contat, în prim-plan aflându-se depănarea amintirilor de către sportivii old-boys din echipele orașului Năvodari.
Au evoluat în aplauzele spectatorilor, actuali și foști sportivi ai formațiilor de fotbal și rugby, la festivitatea de premiere efectuată de primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru fiind acordate premii speciale (cupe, medalii, diplome și articole sportive).
Meciul de fotbal a opus o echipă a CS Năvodari (juniori A1 și seniori) și o formație alcătuită din foști jucători la Tractorul, Petromidia și Midia, antrenori fiind Constantin Funda și Florin Adam, dar și fostul conducător al echipei Tractorul, Titi Răileanu.
Pentru întreaga activitate fotbalistică au fost premiați Cristian Stamate, Dan Negustoru, Gheorghe Ghinea, Dănuț Agop, Silviu Sârghie, Eracle Ghinea, Marian Truță, Emilian Lazăr, Sandu Cârstea, Petre Gaidargiu, Dan Andronic, Dumitru Chiriac, Gheorghe Stanciu, Marian Sârbu, Costel Ionică, Vasile Pătănoiu, Fănică Sava, Marius Dumitru.
Au fost premiați și cei mai talentați tineri fotbaliști de la CS Năvodari, Gabriel Boicu și Ionuț Iscru.
În meciul de rugby au evoluat componenți din actuala echipă CS Năvodari (campioană națională a DNS), dar și foști rugbyști de la Chimia și juniori, reprezentând viitorul sportului cu balonul oval din Năvodari.
Printre rugbyștii premiați s-au aflat Serghei Ulan, Marian Ciurea, Ion Tache, frații Ion și Ionel Dobriță, Valentin Manea, Gheorghe Franțuzu, Paul Chiru (antrenor de juniori la CS Năvodari), Leon Maxim, Petrică Nistor.
Cel mai tânăr rugbyst a fost David Dobriță (7 ani), cel mai talentat – Robert Marcu (15 ani), cel mai greu – Costin Gherasim (13 ani), premiul pentru promovarea rugby-ului în școli – Cătălin Buruiană și Ștefan Tucă, premiul pentru întrega activitate – arbitrul internațional Robert Diaconescu din Năvodari.
Sursa: https://clubsportivnavodari.ro/turneul-generatiilor-de-la-navodari-a-fost-un-succes/
Articolul “Turneul Generațiilor” de la Năvodari a fost un succes apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole