Năvodari, stațiunea care a spart statisticile în turism. Înființată de doar 2 ani, se bate de la egal cu Mamaia

Năvodariul a devenit recent stațiune turistică de interes național, fiind cea mai nouă destinație oficială de vacanță de pe litoralul românesc. Neoficial însă, în ultimii 5 ani, zona a cunoscut cea mai mare dezvoltare, aici fiind comasate cele mai mari investiții de pe întregul litoral românesc.
De aceea, nu a fost o mirare ca anul trecut și la începutul acestui sezon estival, noua stațiune Mamaia Nord – Năvodari să ajungă cea de-a doua destinație de vacanță de pe litoralul românesc, după Mamaia. Dacă în minivacanța de Rusalii gradul de ocupare a fost de 100%, în prezent aproximativ 80% dintre unitățile de cazare sunt pline.
Președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin, spune că Mamaia Nord este stațiunea cu cea mai „fulminantă” dezvoltare.
Citește tot articolul AICI
Sursa: https://www.constantadeazi.ro/navodari-statiunea-care-a-spart-statisticile-in-turism-infiintata-de-doar-2-ani-se-bate-de-la-egal-cu-mamaia/
Articolul Năvodari, stațiunea care a spart statisticile în turism. Înființată de doar 2 ani, se bate de la egal cu Mamaia apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole