Un bărbat a murit la festivalul Neversea

Ultima noapte de Neversea a fost umbrită de o tragedie. Un bărbat a fost găsit fără suflare duminică seară, lângă una dintre scenele festivalului. Acesta era din București și se afla pe litoral împreună cu soția sa, iar de trei zile se pare că acuza dureri în piept.


Trupul inert a fost descoperit de un voluntar SMURD care a alertat echipele medicale de urgență.

“La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim-ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul,de 34 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare și astfel a fost declarat decesul”, a transmis Inspectoratul pentru Situați de Urgență ,,Dobrogea”.

Trupul său a fost transportat la morgă, pentru ca medicii legiști să determine cauzele exacte ale decesului. Ancheta a fost preluată de polițiștii constănțeni care au deschis un dosar penal. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit faptul că bărbatul nu a fost victima unei violențe, neavând nicio urmă vizibilă pe corp.
De altfel, de-a lungul celor trei zile de festival, medicii, paramedicii, pompierii şi voluntarii de la SMURD şi ISU au avut extrem de mult de lucru. Aproape 1.200 de oameni au avut nevoie de ajutor medical, iar 21 dintre aceştia au fost transportaţi la spital.

Cele mai Accesate Articole