Persoane rănite în urma furtunii

Fenomenele meteorologice severe din ultimele ore s-au soldat cu rănirea mai multor persoane în diferite locații din țară. În județul Mehedinți, patru cetățeni au avut nevoie de ajutorul medicilor. Echipajele Serviciului de ambulanță au intervenit la cazurile solicitate și au transportat pacienții în stare stabilă la spital.

Așa se face că în localitatea Șimian, două persoane au suferit mai multe traumatisme după ce un panou a căzut peste autoturismul în care se aflau. Tot aici, vântul puternic a condus la prăbușirea unui foișor din lemn, ceea ce a provocat rănirea unei persoane.  Rafalele puternice de vânt au smuls un panou publicitar și la Drobeta Turnu Severin și au cauzat leziuni unui alt mehedințean.
Furtuna dezlănțuită nu a rămas fără urmări nici la Tulcea.
Pompierii au fost solicitați să intervină duminică seară pentru degajarea unei sălcii prabușite peste o bancă din parcul Ciuperca.

”O persoană de sex feminin a fost transportată la Spitalul Judeţean Tulcea, pentru investigaţii, după ce copacul a căzut peste banca unde se afla”, a transmis ISU Tulcea.

Femeia, în vârstă de 56 de ani, a fost prinsă sub o creangă a salciei prăbușite și a acuzat dureri la unul din membrele inferioare. Pe bancă, se mai afla soțul femeii, însă bărbatul nu a fost rănit.
La nivelul întregii țări, peste 100 de arbori s-au prăbușit, 36 de acoperişuri au fost afectate şi opt stâlpi de electricitate au căzut pe carosabil, autoturisme sau imobile din cauza vântului care a suflat cu putere în ultimele 24 de ore.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole