UOC, sesiunea de vară a admiterii 2019

Astăzi au început înscrierile pentru admiterea 2019 la Universitatea „Ovidius” din Constanța. Cele 16 facultăți ale universității își așteaptă viitorii studenți la sesiunea de vară a admiterii 2019, pentru programele de licență și masterat, în perioada 10 – 27 iulie.

În această perioadă sunt programate înscrierile, susținerea probelor de concurs și înmatriculare pentru toate domeniile de studii de la toate formele de învățământ, în funcție de calendarul fiecărei facultăți. UOC scoate la concurs locuri pentru studii universitare de licență și studii universitare de masterat.
La 9 facultăți, respectiv: Facultatea de Arte, Facultatea de Construcții, Facultatea de Istorie și Științe Politice, Litere, Matematică și Informatică, Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole, Teologie, Psihologie și Științe ale Educației, Facultatea de Educație Fizică și Sport – înscrierea la admitere se face exclusiv online, pe platforma:
https://admitereonline.univ-ovidius.ro/
Tot aici este publicată și lista locațiilor de înscriere și a celor unde se asigură asistență pentru înscrierea online. Acestea vor funcționa între orele 9:00-17:00, în zilele lucrătoare, cu posibilitatea adaptării programului în funcție de necesitățile fiecărei facultăți. Ca oferta educațională să poată fi accesibilă și românilor de pretutindeni, Universitatea Ovidius a creat o platformă unde doritorii se pot înscrie online:
https://admitereonlinerp.univ-ovidius.ro/
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole