Concluzia autopsiei bărbatului mort la Neversea

Moartea bărbatului, în vârstă de 34 de ani, găsit fără suflare lângă una dintre scenele festivalului Neversea, a survenit în urma unor afecțiuni medicale. Aceasta este concluzia autopsiei.

Cauza morții a fost stabilită de medicii legiști din Constanța în urma efectuării necropsiei.

„Decesul acestuia nu a avut legătură directă cu locul în care s-a petrecut, cu evenimentul în sine, ci a survenit în urma unor afecţiuni medicale”, au declarat medicii legiști.

Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni medicale. Soția celui decedat le-a mărturisit polițiștilor că, în ultimele zile, acesta avusese dureri în zona inimii.
Trupul inert al tânărului a fost descoperit duminică, în jurul orei 21.00, lângă una dintre scenele festivalului Neversea de către un voluntar SMURD.

„La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.”, au precizat la momentul respectiv reprezentanţii ISU „Dobrogea”.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole