Video. Accident îngrozitor de DN3B. Doi oameni au murit

Doi oameni și-au pierdut viața într-un accident care a avut loc seara trecută, în jurul orei 19:00, pe DN 3B, la intrarea în Călărași.
S-a produs o coliziune intre o motocicletă și un autoturism.
”O motocicletă care rula cu viteză mare a fost acroșată de un autoturism. În urma impactului violent, motocicleta a fost aruncată peste autoturism și a luat foc după căderea pe carosabil. Motociclistul a murit pe loc, iar șoferul autoturismului, mai târziu, la spital. Ca uzele și modul producerii accidentului vor fi stabilite de poliția rutieră după efectuarea cercetărilor”, arată DRDP Constanța

Potrivit Infotrafic Poliția Română, “pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulaţie, un autoturism a acroşat o motocicletă care se deplasa în aceeaşi direcţie”.




Atenție șoferi! Acccident cu 2 morți pe DN 3B! În această seară, în jurul orei 19:00, pe DN 3B, km 1+800 dreapta, la intrarea în Călărași, a avut loc un grav accident, în urma căruia au decedat 2 persoane.O motocicletă care rula cu viteză mare a fost acroșată de un autoturism. În urma impactului violent, motocicleta a fost aruncată peste autoturism și a luat foc după căderea pe carosabil. Motociclistul a murit pe loc, iar șoferul autoturismului, mai târziu, la spital. Cauzele și modul producerii accidentului vor fi stabilite de poliția rutieră după efectuarea cercetărilor.Conform Infotrafic Poliția Română, "pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulaţie, un autoturism a acroşat o motocicletă care se deplasa în aceeaşi direcţie".La această oră, circulația rutieră se desfășoară normal în zona accidentului.Vă rugăm să circulați cu atenție și prudență, astfel încât astfel de tragedii să nu se mai întâmple!
Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta pe Miercuri, 10 iulie 2019

Sursa: Directia Regională de Drumuri și Poduri Constanta

Cele mai Accesate Articole