Turiști nemulțumiți

Ploaia torențială a dat peste cap sejurul pe Litoral pentru mai mulți turiști cazați în Costinești. Surprins de fenomenul meteorologic  a fost, se pare, și sistemul de canalizare din stațiune care nu a mai putut face față șuvoaielor de apă. Rezultatul este cel din imagini!

Mai multe camere dintr-un complex hotelier din cunoscuta stațiune de la malul mării au fost inundate și turiștii, bineînțeles, nemulțumiți. La fața locului, s-au deplasat comisarii de la protecția consumatorilor. O echipă mixtă, formată din reprezentanți de la CJPC Constanța și țară, a verificat situația.

“Am hotărât să aplicăm avertisment, să ţinem camerele oprite până la remedierea deficienţelor, să verificăm că turiştii au fost cazaţi în condiţii bune. Mocheta va fi înlocuită imediat după uscare, administratorul având pe stoc suficientă pentru această operaţiune. Ocupanții a două camere au fost relocați în incinta aceluiași complex. Turiştii din alte trei camere au ales să părăsească complexul și au fost despăgubiți pe loc la recepție.”, a precizat Horia Constantinescu, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

Unitatea turistică beneficiază de 400 de camere, dintre care 200 sunt situate la parter. Precipitațiile abundente care au condus la refularea canalizării pe întreg cuprinsul stațiunii Costinești, au inundat cinci dintre camerele complexului hotelier.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole