Mobilier urban, vandalizat la Năvodari

Primăria Năvodari anunță că este nevoită să intervină pentru reparații la parcul și terenul sintetic din zona blocurilor CP.
Aceasta chiar dacă a trecut mai puțin de un an de la amenajarea acestor locuri.
Autoritățile locale anunță că mobilierul urban, gardurile, echipamentele de la locurile de joacă au fost vandalizate, distruse chiar de cei care ar fi trebuit să se bucure de ele.

”Primăria va interveni pentru reabilitare, fiind lansate procedurile de achiziție de noi echipamente pentru a le înlocui pe cele distruse. Bani pe care ne-am fi dorit să îi folos im pentru noi proiecte.
Facem apel încă o dată la năvodăreni să păstreze în bune condiții amenajările urbane, parcurile și locurile de joacă, singurii beneficiari ale acestora fiind dvs și copiii dvs. Vrem un oraș curat și frumos, dar pentru asta e nevoie și de dvs”, se arată într-un comunicat al Primăriei Năvodari.


Autoritățile amintesc totodată că Poliția Locală Năvodari continuă acțiunea de combatere a comportamentului neadecvat.
În perioada 29.06-08.07 au fost aplicate 24 de sancțiuni pentru cetățeni care aruncau pe domeniul public cojile de semințe și resturile de țigări.
De asemenea, s-au acordat amenzi pentru folosirea inadecvată a mobilierului urban, depozitarea deșeurilor pe domeniul public, tulburarea ordinii publice, consumul băuturilor alcoolice, precum și pentru lăsarea animalelor nesupravegheate.
Cetățenii din Năvodari se pot adresa Poliției Locale la numărul de telefon 0241760307 sau pot trimite fotografii și filmulețe anonime la numărul de whatsapp 0762200717.
Sursa: https://www.gazetadenavodari.ro/mobilier-urban-vandalizat-la-navodari

Articolul Mobilier urban, vandalizat la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole