Protest la Constanța

Mai multe persoane s-au adunat în data de 12 iulie în fața  sediului Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral pentru a-și arăta nemulțimirea cu privire la nerespectarea legii pe plajele de la malul mării. Amplasarea eronată a șezlongurilor, interzicerea așezării cearceafurilor și a prosoapelor în fața acestor scaune pliabile, mizeria și câinii sunt, pe scurt, câteva dintre plângerile formulate de protestatari.

Trotuarul din faţa clădirii instituției s-a umplut cu prosoape și diverse jucării de plajă, dar şi cu două găleţi pline cu nisip pe care manifestanții le-au adus pentru a-și susține revendicările.
Protestul a fost iniţiat de către preşedintele Grupului de Dialog şi Bună Convieţuire, Alexandru Zamfirescu.
Inițiatorul protestului consideră că operatorii de plajă care nu respectă contractele trebuie sancţionaţi. Acesta a depus memorii la Apele Române pentru care a primit și răspunsuri.
O delegaţie a protestatarilor a fost primită de conducerea Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral pentru a-şi prezenta revendicările. Reprezentanţii instituției au precizat că vor veni cu un punct de vedere după ce vor cunoaşte nemulţumirile exprimate de protestatari.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole