Remaniere guvernamentală. Doi constănțeni, propuși la MAI și MAE

Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a validat, luni, pe senatorul constănțean Nicolae Moga pentru funcţia de ministru al Afacerilor Interne.
De asemenea, conducerea social-democrată a luat act de propunerea ALDE de înlocuire a lui Teodor Meleşcanu cu Ramona Mănescu în funcţia de ministru al Afacerilor Externe.
Premierul Viorica Dăncilă a anunțat și că Mihai Fifor a fost desemnat pentru funcţia de vicepremier pe parteneriate strategice.
Nicolae Moga o înlocuiește la șefia MAI pe Carmen Dan care a demisionat, ieri, din funcţie, în urma unei discuţii pe care a avut-o cu Viorica Dăncilă.
Și purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, afirmase luni că formaţiunea pe care o reprezintă îi retrage sprijinul politic ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, şi o propune pe Ramona Mănescu pentru această funcţie.
Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, a declara că a luat decizia de remaniere a miniştrilor de Interne şi Externe pentru că aşa Guvernul “va avea mai multă credibilitate, mai multă încredere”.
 
 
 

Cele mai Accesate Articole